Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 című MFP – ÖTIK/2021 kódszámú pályázat

Hír 2022. 08. 11.
Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 című MFP – ÖTIK/2021 kódszámú pályázat

„Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 című MFP – ÖTIK/2021 kódszámú pályázat.
Támogatói okirat száma: 3296220134
Elnyert támogatás összege: 8 773 9978 Ft


Faluház és többfunkciós épület felújítása
 A beruházás rövid összefoglalója: Rábcakapi, Fő utca 88. szám alatt levő többfunkciós épületében helyezkedik el a polgármesteri hivatal a faluház és könyvtár helyisége. Jelen tervezett felújítás keretében a homlokzat hálózását, színezését és a még szükséges belső felújításokat valósítottuk meg.
 A Projekt műszaki-szakmai tartalmának, eredményeinek, hatásainak, indokoltságának részletes bemutatása: Rábcakapi község 172 lélekszámmal rendelkező kisközség. A Fő u. 88. szám alatt levő többfunkciós épületben és az udvarán tartjuk a nagyobb közösségi rendezvényeinket, a könyvtárunk is nagy látogatottságnak örvend, ezért ahhoz, hogy megfelelő körülmények között tudjuk fogadni látogatóinkat, vendégeinket, és a hivatalba érkező ügyfeleinket  szükség volt a felújításra.
Az épület több évtizeddel ezelőtt épült, önkormányzatunk lehetőségeihez mérten, főként pályázati forrásból mindig is igyekezett felújításokat végezni. Ebből a pályázati forrásból az épület homlokzatának hálózását, színezését, a belépő és a tárgyaló helyiség burkolását és a tárgyalóban levő régi bútorok cseréjét , 2 ajtós + 2 fiókos szerkényt, 4 fiókos komódot és egy tárgyaló asztalt, 10 székkel - , 2 rossz állapotban levő ajtó kicserélését, a faluház ablakaira redőnyöket (4 db.) és az épület belső helyiségeinek festését valósítottuk meg.
 

További képek megtekintéséhez kattints IDE